Vil du bli vår kollega?

Som medarbeider i JobLearn er du en del av en ambisiøs arbeidsplass med nærmere 230 engasjerte kollegaer. I hverdagen stiller vi høye krav til faglighet, samarbeidsevner og din lyst til å stadig gjøre ting bedre og skape bedre resultater.

Vi har løpende behov for flere medarbeidere som deler våre verdier, og som har kunnskap om mobilisering, undervisning, nettverksbygging og formidling til arbeid. Du vil få varierte arbeidsoppgaver, kollegaer med høy og sammensatt kompetanse, og en meningsfull jobbhverdag.

Ledige stillinger

Vi bruker Webcruiter for å rekruttere ansatte til våre regioner. Hvis det ikke er noen ledige stillinger akkurat nå, anbefaler vi deg å legge inne et søk som du lagrer på Webcruiter (trykk den oransje knappen under for å komme til siden der det er mulig). Du må eventuelt lage deg en bruker på Webcruiter hvis du ikke har det fra før av og så logge deg inn. Da vil du få et varsel på din e-post når det dukker opp en ledig stilling hos oss.

I RSS feeden under ser du de ledige stillingene vi har for øyeblikket. Bare klikk på linken så kommer du rett inn til stillingsannonsen. Er det tomt så har vi ingen behov akkurat nå.