Jobb hos oss

 Som medarbeider i JobLearn er du en del av en ambisiøs arbeidsplass mer enn 200 engasjerte kollegaer. I hverdagen stiller vi høye krav til faglighet, samarbeidsevner og din lyst til å stadig gjøre ting bedre og skape gode resultater. Våre karriereveiledere har ulik erfaring og kompetanse, noe som gir en unik mulighet til utstrakt deling, både i det respektive team og på tvers. Vi etterlever våre verdier gjennom opplevelse av arbeidsglede, å være nysgjerrige, samt å følge våre etiske normer.

Hvor er du på vei? La oss slå følge. Vi er opptatt av å finne dyktige medarbeidere som ønsker å bidra til et mer inkluderende arbeidsliv og som motiveres av å hjelpe andre til å lykkes. Søk på våre utlyste stillinger, eller send oss gjerne en åpen søknad, så tar vi kontakt med deg hvis du er den vi ser etter. (Vi sletter åpne søknader etter 6 måneder).

 

Ledige stillinger

Vi bruker Webcruiter for å rekruttere karriereveiledere i JobLearn. Hvis det ikke er noen ledige stillinger akkurat nå, anbefaler vi deg å legge inne et søk som du lagrer på Webcruiter (trykk den oransje knappen under for å komme til siden der det er mulig). Du må eventuelt lage deg en bruker på Webcruiter hvis du ikke har det fra før av og så logge deg inn. Da vil du få et varsel på din e-post når det dukker opp en ledig stilling hos oss. Om du ikke finner noen ledige stillinger, så kan du sende en åpen søknad. Se knappen under.