Dette skjer hos oss!

Her finner du nyheter om hva som skjer hos oss i JobLearn.
Med jevne mellomrom arrangerer vi blant annet frokostmøter for deg som eier, leder eller er ansatt i en virksomhet. Målet er å dele kunnskap, gi deg konkrete verktøy for ditt daglige arbeid og bygge nettverk.

Aktuelt

Intendia Group

Etter nærmere tjue år med utvikling og drift av private undervisningsvirksomheter skifter vår eier, Anthon B Nilsen Utdanning, nå navn til Intendia Group.

Les mer om Intendia Group og navneskifte.

Ny adm.dir.!

Ny administrerende direktør i JobLearn!

Kari Hilde Høvik startet som administrerende direktør i JobLearn den 1. oktober 2017.

Hun har en lang karriere bak seg fra utvikling- og endringsarbeid, og hun har jobbet både med enkeltpersoner og organisasjoner. Kari Hilde har i tillegg bred erfaring fra bransjen, og kommer nå som administrerende direktør fra Podium. -JobLearn bidrar til jobbmuligheter og vekst for mennesker hver dag! Det gjør meg utrolig stolt og ydmyk å få lov til å være en del av dette, sier Kari Hilde.

Les mer

Mangfold

Hva med et ”Mangfolds-stempel”?

Å nei, ikke enda noen som maser om at vi skal ta inn praksiskandidater!! Noen som kjenner seg igjen??

Vi i JobLearn ønsker samarbeidspartnere som ikke får bakoversveis når de hører begrepet ”lettere psykiske lidelser”, men som evner å se ressursene i dem av oss som befinner seg utenfor den berømte boksen. Dette representerer nemlig bare helt normale ulikheter i befolkningen!

Les mer

Neste arrangement

Våren 2018

Vi legger planer!

Vi ser for tiden tilbake på en spennende høst med interessante frokostmøter. Vi takker alle dere som deltok, og som ga oss så gode og inspirerende tilbakemeldinger. Vi er nå i gang med å planlegge aktiviteter for våren, og vil komme tilbake med mer informasjon om kommende arrangementer.

Tidligere arrangement

Frokostmøte

Rekrutteringsprosessen 

Det kan være utfordrende å finne balansen mellom forventninger til kandidat og arbeidsgiver i en ansettelsesprosess. Hvordan sikre bedre kvalitet i forventningsavklaringen for å unngå feilansettelser? Hvorfor er employer branding viktig for rekrutteringsprosessen?

  • Tid: Onsdag 15. november 2017, 08.30 til 10.00
  • Sted: JobLearns lokaler, Dælenenggata 26 i Oslo
  • Pris: Gratis, inkluderer lett frokostservering fra kl. 08.00

Frokostmøte

Oppfølging av sykemeldte

Mange bedrifter opplever utfordringer med sykemeldinger og oppfølging av disse. I dette frokostseminaret gir vi deg konkrete verktøy for hvordan du kan følge opp sykemeldte på arbeidsplassen.

  • Tid: Torsdag 12. oktober kl 08.30 til 10.00
  • Sted: JobLearns lokaler, Dælenenggata 26 i Oslo.
  • Pris: Gratis, inkluderer lett frokostservering fra kl. 08.00

Frokostmøte

Når det skjærer seg – konflikthåndtering

Mange bedrifter opplever interne konflikter og vanskelige personalsaker. Vi gir deg konkrete verktøy for hvordan du kan legge til rette for å bekjempe og forebygge alvorlige konflikter på arbeidsplassen.

  • Tid: Torsdag 11. mai kl. 8.30 til 10.00
  • Sted: JobLearns lokaler, Dælenenggata 26 i Oslo.
  • Pris: Gratis, inkluderer lett frokostservering fra kl. 08.00