Jobb hos oss

Under kan du se en oversikt over ledige stillinger hos oss akkurat nå. Trykk på den aktuelle stillingen for å lese mer om hva jobben innebærer og hvilke egenskaper vi er på utkikk etter. Kanskje er det match med nettopp deg? Finner du ingen ledig stilling som passer deg, kan du sende oss en åpen søknad og vi vil ta kontakt med deg.

JobLearn har et brennende engasjement for å få folk i jobb. Våre medarbeidere ønsker å utgjøre en forskjell, både for enkeltmennesker, bedrifter og for samfunnet generelt. Jobb er identitet og vi vet hvor viktig en jobb kan være for et menneske. Ny jobb betyr nye muligheter.

Vi er stadig på jakt etter flere medarbeidere som deler våre verdier, og som har kunnskap om mobilisering, undervisning og formidling til arbeid. Som medarbeider hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver, kollegaer med høy og sammensatt kompetanse, og en meningsfull jobbhverdag.

Interessant? Registrer deg i vår CV-database eller finn mer informasjon om krav til kompetanse under hver enkelt stilling nedenfor.

4 Stillinger

Oslo

  • Anbud- og produktutviklingssjef

Rogaland

  • Karriererådgiver i Rogaland

Telemark

Alle regioner

  • Åpen søknad