Clarion Hotel Royal Christiania

..og den første kandidaten jeg fikk var en kjempematch, den mest effektive medarbeider du kan tenke deg

Kristin Bekkholt

Timeline

Gjesteservice i ryggraden

Mennesker er vår viktigste ressurs. Vi jobber i team og jeg er avhengig av å ha gode medarbeidere som samarbeider godt. De må være utadvendte, pålitelige og ha gjesteservice i ryggraden. Vi skal yte service på et høyt nivå.

Personlighet er viktigst

Alt det tekniske kan læres, men den enkeltes personlighet er avgjørende. Man må ha riktig energi og humør. Også må en passe inn i teamet.

Første kandidat var en kjempematch

JobLearn tok kontakt i 2010, og den første kandidaten jeg fikk var en kjempematch, den mest effektive medarbeider du kan tenke deg. Siden den gang har jeg hatt flere kandidater fra JobLearn i min avdeling. Noen har fått jobb. Andre har fått nyttig erfaring og opplæring fra et stort hotel, som de benyttet videre for å komme i jobb.

Samarbeid med JobLearn

JobLearn er gode på mennesker. Vi har hatt et godt samarbeid fordi de vet hva jeg ønsker. Jeg sier hva jeg er ute etter og de tar hensyn og leverer. Derfor sier jeg sjelden nei til nye kandidater.

Praksis

Vi starter alltid med praksis først. Lengden avhenger av kandidatens forutsetninger. Vi er et team. Det er viktig at en passer inn, samt at en tør å være selvstendig. Praksisperioden avdekker dette.

God rekrutteringsmetode

Det er vanskelig å dømme noen etter bare å ha snakket med dem på et intervju. En må se dem i jobb, og følge deres utvikling over tid, for å være sikker på at de passer perfekt inn. Det synes jeg vi får til.

God dialog og oppfølging

Oppfølging er veldig viktig, og avgjørende for å lykkes. JobLearn følger tett opp. Vi har god dialog og jeg kan alltid ringe hvis noe ikke fungerer. JobLearn veileder også kandidaten underveis og de kjenner kandidatene sine godt. Åpenhet og ærlighet er gjennomgående.

Jeg anbefaler JobLearn

De er en seriøs aktør, som matcher det jeg ønsker. De sender meg ikke en kandidat som ikke passer inn, men avklarer kandidatene i forkant.

Andre samarbeidspartnere