Om oss

JobLearn [d'jåb lørn] er en aktør innen rådgivning, kursvirksomhet og formidling av kvalifisert arbeidskraft. Vi tilbyr også skreddersydde tjenester for private og offentlige virksomheter.

Gjennom bred kompetanse og solid kunnskap om arbeidsmarkedet, har vi siden 2003 hjulpet over 100.000 mennesker på vei mot jobb. Vårt mål er å være en foretrukket partner for alle som vil komme i jobb, bytte jobb, eller bemanne sin bedrift gjennom skreddersydd rekruttering.

JobLearn tilbyr også bedrifter skreddersydde utviklingsprogrammer, med målsetting om bedre håndtering av et arbeidsliv i omstilling. Et moderne arbeidsliv er alltid i omstilling og krever dynamiske organisasjoner som utvikler ny kunnskap, og skaper nye muligheter. Vi ruster opp bedrifter for fremtidens arbeidsliv.


Vi ser nye muligheter!

Våre verdier

  • Innovasjon

    ..er å være nysgjerrige etter å finne nye muligheter. For oss betyr det at JobLearn betraktes som nytenkende og nyskapende..

  • Integritet

    ..er at vi skal følge våre etiske normer. Vi skal møte alle med faglig, personlig og forretningsmessig integritet..

  • Arbeidsglede

    ..gjennom raushet, humor og en positiv holdning tar vi fatt på de mest krevende utfordringer med et smil..

joblearn

Nye muligheter for bedrifter

Et samfunn i stadig endring og utvikling krever tilpasninger i arbeidslivet.

Et moderne arbeidsliv er alltid i omstilling og krever dynamiske organisasjoner som utvikler ny kunnskap, og skaper nye muligheter.

JobLearn tilbyr bedrifter skreddersydde utviklingsprogrammer, med målsetting om bedre håndtering av et arbeidsliv i omstilling.

Vil du bli bedre rustet for fremtidens arbeidsliv?

Les mer om våre tjenester og hva vi kan tilby din virksomhet.

JobLearn kurs

Nye muligheter for jobbsøkere!

Vi ser arbeidsledighet som en naturlig og nødvendig del av et arbeidsmarked i endring og utvikling.

JobLearn kobler endringer i markedet med potensialet til den enkelte.

Vårt mål er å være en foretrukket partner for alle som vil komme i jobb, bytte jobb eller bemanne sin bedrift gjennom skreddersydd rekruttering.

Gjennom bred kompetanse og solid kunnskap om arbeidsmarkedet, har vi siden 2003 hjulpet over 100.000 mennesker på vei mot jobb.

 

Kan noen av våre kurskonsepter passe for deg?

Les mer om vårt kurstilbud

abnu_logo

Våre eiere

JobLearn er en del av en utdanningsfamilie og er en læringsarena innen arbeidsmarkedet.

Anthon B Nilsen Utdanning AS driver 13 skoler og virksomheter i Norge og Sverige som tilbyr masterprogrammer, bachelorprogrammer og fagutdanning innenfor områder som kommunikasjon og andre kreative fag, administrative fag, salg og service, IT, reiseliv, helse og internasjonale studier, samt arbeidsmarkedsopplæring og videregående utdanningsløp. Les mer om ABNU

Nav