Hold deg oppdatert på hva som skjer hos oss!

Vil du ha en arbeidsplass der gode resultater skapes av at alle får ut sitt fulle potensial?

Foruten å være en partner for bedrifter med å løse deres bemanningsbehov, har JobLearn også en rådgivende rolle. Vi bistår våre samarbeidsbedrifter med kunnskap om tilrettelegging av arbeidsplassen, om opplæring av ansatte, om inkludering, og med ulike verktøy for bedre håndtering av et dynamisk og mangfoldig arbeidsliv.
Med jevne mellomrom arrangerer vi frokostseminarer for deg som eier, leder eller er ansatt i en virksomhet. Målet er å dele kunnskap, gi deg konkrete verktøy for ditt daglige arbeid og bygge nettverk.

Neste arrangement

Dagskurs

Konflikthåndtering

Kurset er for deg som ønsker å stå bedre rustet til å løse konflikter på arbeidsplassen, og blant annet lære om virkemidler for konflikthåndtering, og praktisk og rettslig forsvarlig personaloppfølging.

  • Tid: Torsdag 2. november 2017, 08.30 til 15.30
  • Sted: Dælenenggata 26 i Oslo
  • Pris: 2 990,- + mva

Program og påmelding

Tidligere arrangement

Frokostmøte

Oppfølging av sykemeldte

Mange bedrifter opplever utfordringer med sykemeldinger og oppfølging av disse. I dette frokostseminaret gir vi deg konkrete verktøy for hvordan du kan følge opp sykemeldte på arbeidsplassen.

  • Tid: Torsdag 12. oktober kl 08.30 til 10.00
  • Sted: JobLearns lokaler, Dælenenggata 26 i Oslo.
  • Pris: Gratis, inkluderer lett frokostservering fra kl. 08.00

Frokostmøte

Når det skjærer seg – konflikthåndtering

Mange bedrifter opplever interne konflikter og vanskelige personalsaker. Vi gir deg konkrete verktøy for hvordan du kan legge til rette for å bekjempe og forebygge alvorlige konflikter på arbeidsplassen.

  • Tid: Torsdag 11. mai kl. 8.30 til 10.00
  • Sted: JobLearns lokaler, Dælenenggata 26 i Oslo.
  • Pris: Gratis, inkluderer lett frokostservering fra kl. 08.00

Nyhetsbrev

Ny administrerende direktør i JobLearn!

Kari Hilde Høvik startet som administrerende direktør i JobLearn den 1. oktober 2017.

Hun har en lang karriere bak seg fra utvikling- og endringsarbeid, og hun har jobbet både med enkeltpersoner og organisasjoner. Kari Hilde har i tillegg bred erfaring fra bransjen, og kommer nå som administrerende direktør fra Podium. -JobLearn bidrar til jobbmuligheter og vekst for mennesker hver dag! Det gjør meg utrolig stolt og ydmyk å få lov til å være en del av dette, sier Kari Hilde.

Les mer

Hva med et ”Mangfolds-stempel”?

Å nei, ikke enda noen som maser om at vi skal ta inn praksiskandidater!! Noen som kjenner seg igjen??

Vi i JobLearn ønsker samarbeidspartnere som ikke får bakoversveis når de hører begrepet ”lettere psykiske lidelser”, men som evner å se ressursene i dem av oss som befinner seg utenfor den berømte boksen. Dette representerer nemlig bare helt normale ulikheter i befolkningen!

Så hvorfor ikke gjøre ”Mangfold” til et ord som betyr noe i din bedrift? Hvorfor ikke virkelig ta et steg ut av boksen og ikke bare snakke om at din bedrift gjør det?

Les mer

Fra våre deltakere og samarbeidsbedrifter:

«Det setter meg ut hvor mye jobbveiledere bryr seg, og hvor opptatte de er av at du skal tro på deg selv»
Solfrid, tidligere deltaker